Yatak Tavsiyesi

Kategori:

Yatak Alacaklara Tavsiyeler

Ülkemizde Dünya standartlarında üretim yapabilen sünger, yatak yayı ve yatak kumaşı üreticileri bulunmaktadır. Bu malzemeler de yatağın ana bileşenlerini oluşturmaktadır. Bu firmalar hem kendi markalarına hem de piyasadaki diğer yatak üreticilerine hammadde satmaktadır. Yatak, ana bileşenler temin edildikten sonra yüksek teknolojik ekipmanlar ve gelişmiş makine parkurları gerektirmeden de üretilebilen yapımı kolay bir ürün olduğu için ülkemizde pek çok üretici bu sektörde faaliyet göstermektedir.

Sünger, yatak yayı ve yatak kumaşı ebatlanarak iyi bir kenar kapama ustasıyla yatak yapmak mümkündür. Fakat kullanılan malzemenin kalitesi, ihtiyaçlara cevap verebilecek reçeteye göre tasarlanması, kalite kontrolünün yapılarak deforme olma aşamalarının gözlenmesi ve standartlara uyup uymadığının test edilebilmesi, sağlığa zararlı maddelerin kullanılmaması, servis ve hizmet kalitesi, fiyatının uygun olması ve daha pek çok uzmanlık gerektiren konular kimi firmalar tarafından göz ardı edilmektedir.

Yapımının kolay olması üreticileri cezbederek sektöre girmeye cesaretlendirmekte fakat uzmanlıklarının az olması sebebiyle kurulan bu firmalar batarken yeni firmalar türemektedir. Hepimizin bildiği büyük firmalar da güçlü pazarlama argümanlarıyla reklamlarda karşımıza çıkmaktadır. Böylece yatak alacak insanların kafası tamamiyle karışmakta ve onlarca marka arasından seçim yapmak oldukça zorlaşmaktadır.

İhtiyacınıza ve bütçenize uygun doğru yatağı bulabilmeniz amacıyla yatak almadan önce edinmeniz gereken bütün bilgiler sizler için aşağıdaki metinlerimizde hazırlanmıştır. Bu metinlerde her çeşit yatak çeşidi avantajı ve dezavantajıyla birlikte sizlere aktarılmıştır. Vücudunuza iyi gelmeyecek ve kaçınmanız gereken yatak tiplerini anlamanız, hangi yatağın istek ve beklentilerinizi karşılayacağını belirlemeniz için lütfen aşağıdaki yazılarımızı dikkatlice okuyunuz. 

Bu yazılar objektif bir şekilde hiçbir markadan veya üreticiden bir çıkar gözetmeksizin kendinize uygun yatağı kendi kararınızla alabilmeniz için oluşturulmuştur.

Bel fıtığım var, bel ağrım var, sırt ağrım var, eklem ağrılarım var… Hangi yatağı tercih etmeliyim?

Yatış Şekline göre Yatak Önerileri

Kiloya göre Hangi Sertlikte Yatak Kullanılmalı

Yaşa göre Yatak Seçimi

Terleme Şikayeti Olanlara Yönelik Yatak Tavsiyeleri

Yaylı Yatak mı Sünger Yatak mı?

Ortopedik Yatak Nedir ve Hangi Ortopedik Yatakları Tercih Etmeliyim?

Henüz Cevaplanmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir